Logo no.boatexistence.com

Hva er meningen scissure?

Innholdsfortegnelse:

Hva er meningen scissure?
Hva er meningen scissure?

Video: Hva er meningen scissure?

Video: Hva er meningen scissure?
Video: Что такое любовь? И ты когда-нибудь влюбишься? 2024, Juli
Anonim

1 arkaisk: en sp alte eller langstrakt åpning i en kropp eller overflate laget av eller som ved kutting: en sp alte som skiller kroppsdeler eller åpner seg inn i kroppen. 2 foreldet: en splittelse eller deling i en gruppe eller forening: skisma.

Hva er definisjon av fissurvitenskap?

I geologi er en sprekk et brudd eller sprekk i berget som det er en tydelig separasjon langs; sprekker er ofte fylt med mineralholdige materialer. … På vulkaner er en sprekk et langstrakt brudd eller sprekk på overflaten som lava bryter ut fra.

Hva er Ceasure?

1. En pause i en verselinje diktert av sans eller naturlig talerytme i stedet for av metrikk. 2. En pause eller avbrudd, som i samtale: Etter nok en tungtveiende cesura gjenopptok senatoren å snakke.

What Robert Means?

Robert er et gammelt tysk navn som betyr “lys berømmelse” Det er hentet fra det gamle tyske navnet Hrodebert. Navnet består av to elementer: "Hrod" som betyr berømmelse og "Beraht" som betyr lys. Navnet ble introdusert for folket i England av normannerne i middelalderen. 1.

Hva er den opprinnelige meningen?

1 arkaisk: etter opprinnelse eller avledning: iboende. 2: i begynnelsen: i første omgang: innledningsvis. 3: på en frisk eller original måte.

Anbefalt: