Logo no.boatexistence.com

Når skal du plukke muskadinedruer?

Innholdsfortegnelse:

Når skal du plukke muskadinedruer?
Når skal du plukke muskadinedruer?

Video: Når skal du plukke muskadinedruer?

Video: Når skal du plukke muskadinedruer?
Video: how to grow muscadine grapes and harvest. zone 7 2022 2024, Kan
Anonim

Høsten er like tidlig i slutten av juli for noen kultivarer og strekker seg til slutten av september for andre. Hvis du velger tidlig. Midt- og sensesongvarianter for å plante i hagen din, kan du forlenge høstingssesongen for muskadin.

Hvordan vet du når muskadinedruer er modne?

Modne muskadiner fullfarget, enten mørke eller bronsevarianter. De er litt ettergivende ved berøring og åpnes lett når du går inn i dem. Og de er saftige og smakfulle. Undermodne druer er harde, har en grønnaktig farge på stammeenden ,.

Hvilken måned velger du muskadiner?

Muscadine Harvest Season

Druene modnes fra begynnelsen av august til september. Frukt er klar for høsting når den faller lett fra vintreet. Hvis du rister vinstokkene hardt, vil de modne fruktene fjernes.

Kan du spise muskadinedruer av vintreet?

Siden Muscadines har en tendens til å ha tykkere skall, er dette en fordel når man spiser dem uten hånd, selv om skallet er spiselig, noen foretrekker å presse hver drue slik at fruktkjøttet går i munnen og de kan kaste skinnet (og spytte ut frøene).

Modnes muskadiner etter at de er plukket?

Muskadiner er IKKE klima- som betyr de vil ikke modnes etter at de er plukket. Hvis du plukker dem grønne eller sure, forblir de grønne og sure. … Gjenta denne prosessen til du lærer ved å føle hva som er en moden muskadinedrue.

Anbefalt: