Logo no.boatexistence.com

Må jeg bruke ortos for alltid?

Innholdsfortegnelse:

Må jeg bruke ortos for alltid?
Må jeg bruke ortos for alltid?

Video: Må jeg bruke ortos for alltid?

Video: Må jeg bruke ortos for alltid?
Video: How To FIX Blood Flow & Circulation! [Heart, Arteries, Legs & Feet] 2024, Kan
Anonim

Ortotics er som briller og ment å brukes på ubestemt tid Briller endrer formen på lyset for å la en se bedre. Ortotika endrer måten bakkens reaktive krefter treffer føttene, slik at man kan gå bedre. De jobber for å støtte visse muskler og leddbånd, slik at det ikke blir for mye belastning på dem.

Trenger jeg å bruke ortos for alltid?

Ja, du kan absolutt slutte å bruke ortosen og fortsatt være smertefri. Du må først være klar over hvordan fotstillingen din er uten ortosene. Hvis du har brukt ortos i en betydelig periode, kan det ta 3-6 måneder å eliminere bruken helt.

Når kan jeg slutte å bruke ortos?

Det kan ta mellom 3 og 6 måneder før du slutter helt å bruke ortos. Dette er for det enkle faktum at kroppen blir avhengig av dem og musklene kan svekkes over tid fordi de ikke ble brukt til å kontrollere den unormale fotmekanikken.

Er orthotics permanent?

No, tilpassede ortoser vil ikke kurere flate føtter eller andre fotavvik permanent. De er imidlertid den mest effektive korrigerende enheten som brukes for å forhindre at problemet ditt blir verre.

Svekker ortos føttene dine?

Ortotics fungerer som briller; de fungerer bare mens du har dem på, og de svekker ikke musklene i føttene og bena. Ortotics er ikke en krykke eller en tannregulering, og føttene dine blir ikke avhengige av dem.

Anbefalt: