Logo no.boatexistence.com

Hvorfor juice i stedet for blender?

Innholdsfortegnelse:

Hvorfor juice i stedet for blender?
Hvorfor juice i stedet for blender?

Video: Hvorfor juice i stedet for blender?

Video: Hvorfor juice i stedet for blender?
Video: Juicing vs Blending - Which Is Better? 2024, Kan
Anonim

Når du juicer frukt og grønnsaker, kan du få mer konsentrerte, lettere absorberte næringsstoffer Dette er fordi hoveddelen av vitaminene og mineralene som finnes i en frukt, vanligvis er i juicen – ikke fruktkjøttet og fibermaterialet som du også får i en smoothie.

Er det bedre å juice eller å blande?

Juicing gir en svært næringstett drikke i en mindre mengde væske. For de som trenger en diett med lavt fiberinnhold, kan juicing være et bedre alternativ. Det er viktig å merke seg at porsjonsstørrelsen på juice bør være mindre enn en blandingsdrikke Ellers kan du få mange kalorier fra sukker i den koppen med juice.

Hvorfor er juicere bedre enn blendere?

En juicer separerer fiberen fra resten av frukten eller grønnsakene … Dette betyr at du kan pakke mer frukt eller grønnsaker per kopp, og du får i deg alle vitaminene og næringsstoffene dine i den lettest fordøyelige formen. En blender behandler hele frukten eller grønnsaken, inkludert fiber.

Hvorfor er blanding av frukt dårlig?

Men når vi blander eller juicer frukt, bryter vi ned plantecelleveggene og eksponerer det naturlige sukkeret innenfor Dette gjør sukkeret effektivt til "frie sukkerarter", type vi anbefales å kutte ned på. Frie sukkerarter kan føre til tannråte, gi overflødige kalorier og forårsake en rask økning i blodsukkernivået.

Får du i deg mer næringsstoffer fra juice eller blanding?

Fortsettelse. Mange liker også juicing fordi det er raskt og enkelt. Du kan sluke i deg næringsstoffer, vitaminer og mineraler. Sammenlignet med juice, har blandede smoothies også en tendens til å ha flere fytonæringsstoffer, som er de naturlige kjemikaliene som finnes i planter.

Anbefalt: