Logo no.boatexistence.com

Trenger hermann skilpadder å gå i dvale?

Innholdsfortegnelse:

Trenger hermann skilpadder å gå i dvale?
Trenger hermann skilpadder å gå i dvale?

Video: Trenger hermann skilpadder å gå i dvale?

Video: Trenger hermann skilpadder å gå i dvale?
Video: Hubble - 15 years of discovery 2024, Kan
Anonim

Fullvoksne Hermann-skilpadder kan gå i dvale i 4-5 måneder av gangen, etter denne perioden flytt boksen forsiktig til et varmere område hvor du sakte kan varme vivariumet opp til rundt 22-24 grader.

Hva skjer hvis jeg ikke legger skilpadden min i dvale?

Hvis du bestemmer deg for ikke å gå i dvale for skilpadden din, må den overvintres. Det betyr at du vil gi den riktig UV og oppvarming hele vinteren. Dette kan være vanskelig, siden været er så mye kjøligere. Hvis du ikke er sikker på om du skal legge skilpadden i dvale, snakk med veterinæren din.

Hvilken alder går Hermann-skilpadder i dvale?

8 uker er minimumstiden for en dvalemodus for å ha noen fordel. Dette gjøres vanligvis med førstegangs dvalemodus eller med en skilpadde i alderen 1 til 3 år.

Er det greit å ikke legge skilpadden min i dvale?

Generelt sett trenger ikke tropiske skilpadder som leopardskilpadden å gå i dvale. Dvalemodus kan være risikabelt for svært små skilpadder, så prøv aldri å gå i dvale for en syk eller undervektig skilpadde som ikke har matet godt gjennom sommeren.

Dvaler skilpadder fra Øst-Hermann?

Hibernation/aestivation

Frittgående skilpadder går vanligvis i dvale i en variabel periode (vanligvis 4-5 måneder) mellom oktober/november og mars/april I fangenskap, den anbef alte maksimale dvalelengden er omtrent 3 måneder for en sunn voksen skilpadde.

Anbefalt: