Logo no.boatexistence.com

Hvilken er det beste insektmiddelet?

Innholdsfortegnelse:

Hvilken er det beste insektmiddelet?
Hvilken er det beste insektmiddelet?

Video: Hvilken er det beste insektmiddelet?

Video: Hvilken er det beste insektmiddelet?
Video: Best Pest Control Insecticide Product on the market! Better than the pros! 2024, Kan
Anonim

Det best scorende DEET- alternativet var Cutter Backwoods Insect Repellent, som er en 25 % DEET-formulering. Vi elsket ikke noen av DEET-avstøtende midler vi testet, siden de ofte luktet vondt eller føltes fet på huden vår.

Hvilken prosentandel av DEET er best?

Deet. Mange antar at jo mer deet (N, N-dietyl-meta-toluamid) et produkt inneholder, jo bedre. Men testene våre finner at det ikke er nødvendig å bruke høyere konsentrasjoner; produkter med 15 til 30 prosent deet kan gi langvarig beskyttelse mot mygg og flått.

Hva er det sterkeste DEET-produktet?

Repel 100 . It inneholder 98, 11 % DEET, som regnes som den mest effektive ingrediensen vi vet for å holde små blodsugere i sjakk. Når du er utendørs bekjemper dette frastøtende midlet ikke bare mygg, men også andre insekter som Florida-hjortflua.

Er DEET den mest effektive?

Men for de som bor i deler av landet der mygg- eller flåttbårne sykdommer er vanlige – og i disse dager er det de fleste av oss – insektavvisende sprayer og væsker er en viktig beskyttelse mot Lyme-sykdommen, West Nile-viruset og andre alvorlige helsetilstander. …

Hvorfor er DEET dårlig for deg?

DEET er den aktive ingrediensen i de fleste vanlige insektmidler. … Noen mennesker opplever utslett eller irritert hud etter bruk av DEET, og det kan irritere øynene hvis du sprayer det for nært. Mer alarmerende, det har vært sjeldne rapporter om anfall assosiert med DEET.

Anbefalt: