Logo no.boatexistence.com

I hvilken høyde skal et bilde henges?

Innholdsfortegnelse:

I hvilken høyde skal et bilde henges?
I hvilken høyde skal et bilde henges?

Video: I hvilken høyde skal et bilde henges?

Video: I hvilken høyde skal et bilde henges?
Video: How High to Hang Art on a Wall | Simple Calculation For The Proper Height For Pictures and Photos! 2024, Kan
Anonim

En god tommelfingerregel er å henge kunst slik at midtpunktet er mellom 57 og 60 tommer fra gulvet Sikt mot den nedre enden av serien hvis de fleste medlemmene husholdningen er på kortsiden; i rom med høyere tak enn åtte fot, kan kunstverk henges litt høyere enn 60 tommer fra gulvet.

Hva er formelen for å henge bilder?

Når du henger noe i gjennomsnittlig øyehøyde, plasser midten 57 til 60 tommer fra gulvet. Bruk følgende formel: Del høyden på rammen med to; fra dette tallet trekker du avstanden fra toppen av rammen til den hengende maskinvaren; legg til dette nummeret til 57, 58, 59 eller 60.

Hvor langt fra taket skal et bilde henges?

Akkurat som i andre rom ønsker du heller ikke å henge helt opp til taket. La et gap på minst én fot fra toppen av bildet og taket. Det er greit hvis det ikke er perfekt målt ut. Du har litt slingringsmonn her for å ordne bildene på den måten som ser best ut.

Hvor mange tommer henger du et bilde?

Den ideelle avstanden mellom flere kunstverk er 3 til 6 tommer Tallet på 57 tommer er en god gjennomsnittshøyde, men hvis øyenivået ditt er forskjellig, sørg for å bruke det måling ved oppheng av kunst. Hvert scenario er forskjellig, så på slutten av dagen, sørg for at du elsker måten kunsten din vises på.

Hvor høyt henger du bilder i en gang?

Hvis du henger bilder som skal ses fra stående stilling, for eksempel i ganger og foajeer, er den beste tommelfingerregelen å henge kunstverket slik at midten henger ved 60" til 66" fra gulvet.

Anbefalt: