Logo no.boatexistence.com

Er dyrelyder forskjellige på forskjellige språk?

Innholdsfortegnelse:

Er dyrelyder forskjellige på forskjellige språk?
Er dyrelyder forskjellige på forskjellige språk?

Video: Er dyrelyder forskjellige på forskjellige språk?

Video: Er dyrelyder forskjellige på forskjellige språk?
Video: Animal Sound Differences Around The World! 2024, Kan
Anonim

Mangfoldet av ord vi bruker for dyrelyder reflekterer den unike smaken til forskjellige språk Disse ordene er formet like mye av kulturelle forskjeller som de er av språklige. Ta for eksempel lydene vi bruker for å beskrive hunder på engelsk: woof, bow wow, ruff, yap, growl.

Hvordan forskjellige språk lager dyrelyder?

Mangfoldet av ord som brukes for å beskrive disse dyrelydene representerer en unik smak av forskjellige språk. Ordene er formet av kulturelle forskjeller like mye som de er formet av språklige forskjeller. For eksempel kan hunder beskrives med forskjellige lyder, som f.eks. voff, ruff, sløyfe wow eller knurring.

Høres dyr annerledes ut i andre land?

"I de fleste arter ser kommunikasjon ut til å ha en genetisk basis," sa hun. "Regionale aksenter kan bare utvikles i det lille antallet arter som lærer vokaliseringen av andre." Forskning tyder på at det overveldende flertallet av dyr er født med å vite hvordan de snakker artsspråket.

Er dyrelyder universelle?

Du tror kanskje lydene dyr lager er universelle, men dyrelyder vises faktisk annerledes for folk avhengig av om de snakker tysk, engelsk, fransk, spansk eller et annet språk. Måten en hund bjeffer på er for eksempel skrevet annerledes på tysk enn på engelsk.

Hva betyr Moo på japansk?

モーモー MOOMOO. interjeksjon: moo ( lyd laget av storfe) - onomatopoeia.

Anbefalt: