Logo no.boatexistence.com

Kan nri handle med valutaderivater?

Innholdsfortegnelse:

Kan nri handle med valutaderivater?
Kan nri handle med valutaderivater?

Video: Kan nri handle med valutaderivater?

Video: Kan nri handle med valutaderivater?
Video: КРАСИВЫЕ ЦВЕТЫ ДЛЯ БЕДНОЙ ПОЧВЫ 2024, Kan
Anonim

NRIs kan handle med valutaderivater på NSE- og BSE-børser. NRI-er har fått tilgang til Exchange-Traded Currency Derivatives (ETCD) av RBI i februar 2017. NRI-er tjener i utenlandsk valuta, og de er utsatt for valutarisiko hele tiden.

Kan NRI handle med derivater?

Ja. Alle NRI-kunder kan handle med derivater underlagt normer som foreskrevet under FEMA og pålagt av RBI, SEBI, NSE, BSE og andre reguleringsorganer fra tid til annen. 1. … NRI-er kan handle med derivater gjennom deres Non-PINS NRO-konto.

Kan NRI handle med valutaterminer?

Kan NRI handle i futures- og opsjonssegmentet på børsen? Ja, NRIer har tillatelse til å investere i futures & opsjonssegment av utvekslingen av Rupee-midler holdt i India på ikke-repatrieringsbasis, underlagt grensene foreskrevet av SEBI.

Kan NRI handle med valuta i India?

I henhold til retningslinjene til Reserve Bank of India (RBI), har NRIer ikke lov til å drive valutahandel i India. En bosatt indianer kan imidlertid handle i valutasegmentet MCX-SX, BSE, NSE via registrerte meglere.

Kan NRI gjøre derivater i India?

Ja, NRI-er kan handle med derivater i India Dette inkluderer kortinnehavere av person av indisk opprinnelse (PIO) og oversjøisk statsborger i India (OCI). Det er imidlertid noen forutsetninger og begrensninger for NRI-handel i futures og opsjoner (F&O): Det krever en NRO-sparebankkonto.

Anbefalt: