Logo no.boatexistence.com

Hvilke av følgende er svakhetene ved tilbakebetalingsmetoden?

Innholdsfortegnelse:

Hvilke av følgende er svakhetene ved tilbakebetalingsmetoden?
Hvilke av følgende er svakhetene ved tilbakebetalingsmetoden?

Video: Hvilke av følgende er svakhetene ved tilbakebetalingsmetoden?

Video: Hvilke av følgende er svakhetene ved tilbakebetalingsmetoden?
Video: Эти простые и обычные признаки укажут на женщину ведьму 2024, Kan
Anonim

Selv om denne metoden er nyttig for ledere som er opptatt av kontantstrøm, er de største svakhetene ved denne metoden at den ignorerer tidsverdien av penger, og den ignorerer kontantstrømmer etter at tilbakebetalingstid.

Hva er en svakhet ved quizlet med tilbakebetalingsmetode?

Tilbakebetalingsmetoden måler tiden det vil ta å hente inn, i form av forventede fremtidige netto kontantstrømmer, den netto initiale investeringen i et prosjekt. … Dens svakheter er at den ignorerer tidsverdien av penger og ikke tar hensyn til kontantstrømmene for et prosjekt.

Hvilke av disse svakhetene ved den rabatterte tilbakebetalingsmetoden?

Den nedsatte tilbakebetalingsperioden har hvilke av disse svakhetene? Vilkårlig frist, tap av enkelhet sammenlignet med tilbakebetalingsmetoden og utelukkelse av noen kontantstrømmer.

Hva er fordelene og ulempene med metoden med tilbakebetalingsperiode?

Fordeler med tilbakebetalingstid inkluderer det faktum at det er en veldig enkel metode for å beregne den nødvendige perioden og på grunn av sin enkelhet innebærer den ikke mye kompleksitet og hjelper til med å analysere påliteligheten til prosjekt og ulemper med tilbakebetalingstid inkluderer det faktum at det fullstendig ignorerer tidsverdien til …

Hva er de viktigste kritikkene av tilbakebetalingsmetoden?

En stor kritikk av metoden for tilbakebetalingsperiode er at den ignorerer "tidsverdien av penger", prinsippet som beskriver hvordan verdien av en dollar endres over tid. Et prosjekt som koster USD 100 000 på forhånd og genererer USD 10 000 i positiv kontantstrøm per år har en tilbakebetalingstid på 10 år.

Anbefalt: