Logo no.boatexistence.com

Er hjemby og fødested det samme?

Innholdsfortegnelse:

Er hjemby og fødested det samme?
Er hjemby og fødested det samme?

Video: Er hjemby og fødested det samme?

Video: Er hjemby og fødested det samme?
Video: Jamie og Kaare skiftede køn og blev kærester 2024, Juli
Anonim

Er hjemstaten din der du ble født? Fødselsstedet ditt er selvfølgelig, der du er født. Hjembyen din vil være byen du forbinder barndommen med, vanligvis der du vokste opp og noen ganger der foreldrene dine og vennene dine fortsatt er igjen.

Er hjembyen født der?

En persons fødested, barndomshjem eller hovedboligsted. Byen eller byen ens fødsel, oppvekst eller hovedbolig. Definisjonen av hjemby er stedet der du vokste opp eller har bodd lenge Byen der noen bodde i barne- og barneskolen er et eksempel på hjemby.

Hva skal jeg sette som fødested?

Bør du legge til fødestedet ditt (familiens hjem på det tidspunktet) eller det spesifikke stedet for sykehuset du ble født på? I dette tilfellet må du gå inn i fylket eller kommune du er født i, i stedet for der du bodde. Dette vil vanligvis være der sykehuset du ble født på lå.

Hva regnes som en persons hjemby?

: byen eller byen der man ble født eller vokste opp også: stedet for ens hovedbolig.

Hva er fødestedet ditt?

Fødselsstedet er stedet der en person ble født. Dette stedet brukes ofte i juridiske dokumenter, sammen med navn og fødselsdato, for å identifisere en person unikt. Fødestedet er ikke nødvendigvis stedet der foreldrene til den nye babyen bor.

Anbefalt: