Logo no.boatexistence.com

Kan en golfbil være en skatteavskrivning?

Innholdsfortegnelse:

Kan en golfbil være en skatteavskrivning?
Kan en golfbil være en skatteavskrivning?

Video: Kan en golfbil være en skatteavskrivning?

Video: Kan en golfbil være en skatteavskrivning?
Video: 25 крутых изобретений в области личного транспорта | Дизайн автомобиля 2024, Kan
Anonim

Elektriske golfbiler kvalifiserer ikke for skattefradrag. Skattebetalere kan ta kreditt for kjøp av nye kvalifiserte plug-in elektriske motorkjøretøyer. (Seksjon 30D i Internal Revenue Code).

Kan jeg avskrive en golfbil?

Du kan trekke fra kostnaden for en golfbil på Schedule C hvis du er en selvstendig næringsdrivende profesjonell golfspiller, og det er en nødvendig utgift for virksomheten din. Hvis du bare er en rekreasjonsgolfspiller eller golfbilen er til andre formål, er det en ikke-fradragsberettiget personlig utgift.

Er en golfbil en forretningsutgift?

Du kan aldri trekke fra landsklubbkontingent eller kostnadene for å spille en runde golf for moro skyld. Men hvis du har en bedrift, , kan du kanskje trekke fra golfrelaterte utgifter som utgifter til forretningsunderholdning… Diskusjoner du har mens du spiller golf kvalifiserer ikke for fradraget.

Kan en sportsbil være en skatteavskrivning?

Absolutt, du kan, men bare opptil den delen som er dedikert til virksomheten. Hvis det er 50 % brukt til forretninger, er det beløpet du vil kunne avskrive for bilbetaling og dekk, forsikring, oljeskift osv.

Kan du kreve golf på skatter?

Tillat å trekke fra golfutgifter? Når det gjelder golf, kan du trekke fra golfgreenfee, gjesteavgifter, vognavgifter, caddier, tees, baller og hansker, drikkevarer, snacks, frokost, lunsj eller middag. Og du kan trekke fra dine egne kostnader, selv om du går nederlandsk og betaler kun for deg selv.

Anbefalt: