Logo no.boatexistence.com

Er gul feber dekket av forsikringen?

Innholdsfortegnelse:

Er gul feber dekket av forsikringen?
Er gul feber dekket av forsikringen?

Video: Er gul feber dekket av forsikringen?

Video: Er gul feber dekket av forsikringen?
Video: Мальвы цветут_Рассказ_Слушать 2024, Kan
Anonim

Typiske kostnader: For pasienter som ikke er dekket av helseforsikring, inkluderer kostnadene for en gulfebervaksinasjon vanligvis: et konsultasjonsgebyr, noen ganger et gebyr for å administrere sprøyten, og kostnaden for den nødvendige enkeltdosen vaksine. Den totale kostnaden varierer vanligvis fra $150 til $350.

Vil forsikringen min dekke gulfebervaksine?

non-Medicare-planene vil dekke reise vaksinasjoner inkludert hepatitt A, hepatitt B, japansk encefalitt, meningitt, polio, rabies, tyfus og gul feber. Disse vaksinasjonene kan gis på legekontoret ditt og kan være tilgjengelig på enkelte apotek.

Hvor kan jeg få gulfebervaksine gratis?

Gulfebersjabben er tilgjengelig på din lokale Superdrug reisehelseklinikk, som er et registrert gulfebersenter. Du må avtale vaksinen til en date minst ti dager før du reiser.

Dekker forsikringen reisevaksinasjoner?

Dekker forsikringen min vaksiner og medisiner for utenlandsreiser? Selv om planene varierer, mange forsikringsleverandører dekker ikke reisevaksiner under standardpolicyer – selv om de administreres av en familielege. Det er best å bekrefte dekningen med leverandøren din.

Hvordan kan jeg få gratis reisevaksinasjoner?

Ikke alle reisevaksinasjoner er tilgjengelig gratis på NHS, selv om de anbefales for reiser til et bestemt område. Hvis fastlegepraksisen er registrert for å gi NHS reisevaksiner, kan disse gis til deg gratis. Andre reisevaksiner utenfor NHS kan bli belastet av fastlegen.

Anbefalt: