Logo no.boatexistence.com

Hva er de beste vekstforholdene for oliventrær?

Innholdsfortegnelse:

Hva er de beste vekstforholdene for oliventrær?
Hva er de beste vekstforholdene for oliventrær?

Video: Hva er de beste vekstforholdene for oliventrær?

Video: Hva er de beste vekstforholdene for oliventrær?
Video: Olive Trees In Your Garden, The 101 and Everything You Need to Know. 2024, Kan
Anonim

Oliventrær vokser best i områder med varme, tørre somre og milde, men kjølige vintre For å bære frukt trenger de en to-måneders hvileperiode med kjølig vær når temperaturer er ideelt mellom 40 ° F til 50 ° F. Imidlertid kan kaldere vintertemperaturer (under 20 ° F) skade eller til og med drepe et tre som står ubeskyttet.

Hvilke vekstforhold liker oliventrær?

Oliver er middelhavsplanter, så de trives under forhold nærmest det varme, tørre klimaet i deres opprinnelige habitat. Velg det mest solrike og skjermede stedet tilgjengelig – et sørvendt sted med en murvegg bak vil fungere bra.

Hvor mye sol trenger oliventrær?

Planting. Oliventrær trives i full sol i lange, varme og tørre vekstsesonger i godt drenert jord. Olivenproduserende regioner er ofte kystnære, hvor milde vintre oppleves og vintertemperaturene holder seg mellom 33 °F-50 °F. Ekstreme vintertemperaturer vil skade olivenfrukten.

Hvilket klima vokser oliventrær best?

KLIMATISKE FAKTORER

Oliventrær krever et middelhavslignende klima for å overleve. De trenger en lang, varm sommer og en kjølig, ikke kald, vinter. Et modent tre kan overleve temperaturer ned til 15 grader Fahrenheit i en begrenset periode; vedvarende kulde under 15 grader kan være dødelig.

Trenger oliventrær sol eller skygge?

Søn. Dessverre for de av oss som bor i hulelignende rom, foretrekker oliventreet, som de fleste frukttrær, full sol (minst seks timer om dagen). Et solrikt, sørvendt vindu er ideelt.

Anbefalt: