Logo no.boatexistence.com

Kan jeg bli lege hvis jeg er dårlig i matematikk?

Innholdsfortegnelse:

Kan jeg bli lege hvis jeg er dårlig i matematikk?
Kan jeg bli lege hvis jeg er dårlig i matematikk?

Video: Kan jeg bli lege hvis jeg er dårlig i matematikk?

Video: Kan jeg bli lege hvis jeg er dårlig i matematikk?
Video: Are you just bad at math? #shorts 2024, Kan
Anonim

Hei Harry, du kan definitivt bli lege uten å være "flink" i matematikk De fleste premedisinske programmer krever bare at du fullfører omtrent ett år med matematikk, inkludert kalkulus 1 og 2. Statistikk er også nødvendig for noen medisinske skoler. Fysikk involverer også matematikk som du må fullføre et år med.

Må du bestå matematikk for å bli lege?

Studenter som ønsker å bli leger bør ta alle tilgjengelige matematikkkurs på videregående skole … Hvert av disse kursene krever at studentene har bestått karakter i de foregående kursene. Med andre ord, forutsetningene for trigonometri eller pre-kalkulus er pre-algebra og algebra 1 og 2.

Hvordan henger matematikk sammen med det å være lege?

Avhenger av spesialitet og type praksis. Men generelt bruker leger matte når de skriver ut resepter eller administrerer medisiner, leser røntgenstråler, de bruker tredimensjonale beregninger i tillegg til todimensjonale røntgenbilder og når de lager statistiske grafer av epidemier eller suksessrater for behandlinger.

Hvordan bruker leger trigonometri?

Trigonometri hjelper legene med å studere og forstå bølger som strålingsbølger, røntgenbølger, ultrafiolette bølger og vannbølger like. Disse har alle en stor effekt på levende ting som mennesker og dyr.

Kan du bli lege hvis du tar matematisk kompetanse?

Kan du bli lege med mattekunnskaper? Heldigvis finnes det MANGE ANDRE GODE alternativer for helsestudier og medisinkarrierer med lavere akademiske krav og til og med noen som ikke krever fysikk og aksepterer matematikkkunnskap Merk også at du ikke trenger å ha fysikk for ergo- eller logopedi.

Anbefalt: