Logo no.boatexistence.com

Hva er fordelene med neem?

Innholdsfortegnelse:

Hva er fordelene med neem?
Hva er fordelene med neem?

Video: Hva er fordelene med neem?

Video: Hva er fordelene med neem?
Video: HEALTH BENEFITS OF NEEM 2024, Kan
Anonim

Neem-blad er brukes mot spedalskhet, øyesykdommer, blodig nese, innvollsorm, magesyke, tap av matlyst, hudsår, sykdommer i hjerte og blodkar (kardiovaskulær sykdom), feber, diabetes, tannkjøttsykdom (gingivitt) og leverproblemer. Bladet brukes også til prevensjon og til å forårsake aborter.

Kan du ta neem hver dag?

Doser på opptil 60 mg daglig i opptil 10 uker har blitt brukt trygt. Neem er muligens utrygt når det tas gjennom munnen i store doser eller over lengre perioder. Det kan skade nyrene og leveren. Ved påføring på huden: Neem olje eller krem er muligens trygt når den påføres huden i opptil 2 uker.

Hva er fordelene med å drikke neemvann?

Hjelper deg å gå ned i vekt: Å drikke neemjuice regelmessig vil hjelpe deg å oppnå en ren mage og vil forbedre stoffskiftet Neem hjelper til med nedbrytningen av kroppsfett, noe som hjelper holde vekten i sjakk. Du kan også lage en blanding med neem, sitron og honning for å øke stoffskiftet ytterligere.

Hvordan kan jeg bruke neem til å kurere?

Neem brukes ofte til å hele sår på grunn av dets antiseptiske egenskaper. Påfør en liten mengde neemolje på sårene og på arr, daglig. Neem Oil inneholder de nødvendige fettsyrene, som også fremmer sårheling og gjør huden din sunn. Neem har også anti-inflammatorisk egenskap som reduserer akne.

Hva er neem og dens bruk?

Generell bruk

Neem har blitt brukt som et insektmiddel, insektmiddel og tannpleiemiddel, og i tradisjonell medisin for å behandle malaria, diabetes, ormer og kardiovaskulære og hudsykdommer. Den har angivelig prevensjons-, antiulcus- og soppdrepende egenskaper, så vel som applikasjoner som er relevante for kreft.

Anbefalt: