Logo no.boatexistence.com

Er tegan og sara i forhold?

Innholdsfortegnelse:

Er tegan og sara i forhold?
Er tegan og sara i forhold?

Video: Er tegan og sara i forhold?

Video: Er tegan og sara i forhold?
Video: Clash-A-Rama: Archer Departure (Season Finale) Clash of Clans 2024, Kan
Anonim

Mens de aldri har vært nærmere, sier Tegan og Sara Quin at de fortsatt ikke kan lese hverandres tanker eller føle hva den andre føler. Men den nærheten har betydd én ting. Som 39-åring sier de at de er på et sted nå der musikk ikke lenger er det viktigste i forholdet deres.

Hvem er Tegan Quins kjæreste?

Hun sier at hun og kjæresten hennes gjennom fem år, Stacy Reader, ikke er kjærlige av natur, så hun visste at det var ille da Reader begynte å klemme hånden hennes og berolige henne bruker kjæledyrnavnet hennes, Squin. Tegans telefon inneholder flere nærbilder av søsterens kittkledde nesebor.

Hvem kom først ut Tegan eller Sara?

Tegan: Det denne boken og denne plata har gjort, er at vi må snakke om seksualiteten vår på en måte som vi stort sett aldri har hatt. Sara: Jeg kom ut før Tegan. Jeg mener, jeg ble liksom dratt ut av mamma da jeg var 18.

Hvem er eldre Tegan eller Sara?

Selv om Tegan ble født bare noen få minutter før Sara, gir Tegan fra seg en eldre søster. Hun er avmålt, selvsikker. Sara, den yngre, er ufiltrert og selvsikker.

Er Sara og Tegan tvillinger?

Sara: Jeg skal svare for både meg selv og Tegan. Jeg tror, på mange måter, å være en tvilling er virkelig en defekt. Vi er eneggede tvillinger, men vi var virkelig ment å være én person. På grunn av tilfeldighet delte vi oss og ble to.

Anbefalt: