Logo no.boatexistence.com

Hvorfor feires kalki jayanti?

Innholdsfortegnelse:

Hvorfor feires kalki jayanti?
Hvorfor feires kalki jayanti?

Video: Hvorfor feires kalki jayanti?

Video: Hvorfor feires kalki jayanti?
Video: Не давайте эти вещи из дома никому и никогда, иначе безденежье поселится в доме 2024, Kan
Anonim

Kalki Jayanti feires for å markere fødselsdagen til Lord Vishnu i fremtiden Det antas at Lord Vishnu vil dukke opp på jorden på slutten av Kali Yuga i form av Gud Kalki. På dagen til Kalki Jayanti arrangeres spesiell Puja i Lord Vishnu-templer over hele landet.

Hva er hensikten med Kalki?

Hovedmålet til Kalki Avatar vil være å reetablere brahmanismen ved å fjerne de ugudelige, ateister og onde mennesker fra verden. Ridende på en hvit hest med et nakent sverd i hånden vil han gjenopprette rettferdighet og sannhet i en verden full av synd og urettferdighet.

Hvordan feires Kalki Jayanti?

På denne dagen forventes det at hengivne observerer raskt. De resiterer og sanger Vishnu Sahasranama, Narayana Mantra og andre mantraer 108 ganger. Troende utfører pooja som starter med å synge Beej-mantraet som deretter blir fulgt av å tilby et sete til Herren (asana).

Hvorfor tok Lord Vishnu Kalki Avatar?

Kalki, også k alt Kalkin, er den profeterte tiende avataren til hinduguden Vishnu for å avslutte Kali Yuga, en av de fire periodene i den endeløse eksistenssyklusen (krita) i Vaishnavism kosmologi. … Profetien om Kalki-avataren er også fort alt i sikh-tekster.

Kommer Kalki i 2021?

I år feires den lykkebringende dagen i dag, 13. august 2021 Hvert år på Kalki Jayanti arrangeres spesiell puja i Lord Vishnu-templer. I følge Srimad Bhagavatam er Kalki anerkjent som en avatar av Lord Vishu og vil se ut til å avslutte den nåværende fasen for å bringe tilbake Satya Yuga.

Anbefalt: