Logo no.boatexistence.com

Hvem får den ekstra Champions League-plassen?

Innholdsfortegnelse:

Hvem får den ekstra Champions League-plassen?
Hvem får den ekstra Champions League-plassen?

Video: Hvem får den ekstra Champions League-plassen?

Video: Hvem får den ekstra Champions League-plassen?
Video: Hvem får TOP 4? | Chatter Ball 2024, Kan
Anonim

De fire beste lagene i Premier League kvalifiserer seg til Champions League-gruppespillet - vanligvis (mer om det senere). FA-cupvinnerne og ligaens femteplasserte lag går inn i Europa League-gruppene, og Carabao Cup-vinnerne går inn i den andre kvalifiseringsrunden.

Hvem får ekstra plass i Champions League?

England er tildelt fire plasser i 32-lags Champions League, mens en ekstra plass er reservert for vinneren av konkurransen – men bare hvis de ikke klarer å kvalifisere seg gjennom sin innenlandsk liga.

Hvem får Europa League Champions League-plass?

De fire beste lagene i Premier League kvalifiserer seg til Champions League, mens FA-cupvinnerne, Carabao Cup-vinnerne og den femteplassen i topprangeringen går inn i Europa League.

Får 7. plass Europa League?

Så hvis FA-cupvinnerne ender blant de fem beste, betyr det at sjetteplassen blir enda en Europa League-plass, og syvendeplassen blir Europa Conference League-plassen.

Kan 6 engelske lag kvalifisere seg til Champions League?

Maksim alt et land kan ha å spille i Champions League er five. Bare England, Spania, Tyskland og Italia kan muligens melde på fem lag da de er de fire beste foreningene i Uefa og tildeles de fire ettertraktede plassene.

Anbefalt: