Logo no.boatexistence.com

Hva er en ikke-kondenserbar gass?

Innholdsfortegnelse:

Hva er en ikke-kondenserbar gass?
Hva er en ikke-kondenserbar gass?

Video: Hva er en ikke-kondenserbar gass?

Video: Hva er en ikke-kondenserbar gass?
Video: Non-condensable gases and their effect on the dynamic behavior of domestic refrigerators 2024, Kan
Anonim

Non-Condensable Gasses (NCG) er gasser som karbondioksid, hydrogensulfid, metan og nitrogen som kan være tilstede i et SAGD-dampkammer, men som ikke kondenserer inn i flytende fase i stor grad.

Hva betyr ikke-kondenserbar?

Ikke-kondenserbare er gasser som ikke vil kondensere til en væske innenfor driftstemperaturene til kjølesystemet. Luft og nitrogen er de mest sannsynlige ikke-kondenserbare materialene du vil se.

Hva er et eksempel på ikke-kondenserbar?

Ikke-kondenserbare gasser (NCG), som svoveloksid, karbondioksid, metan, ammoniakk, hydrogensulfid, hydrogen, er de gassformige utslippene som finnes oppløst i geotermisk vann.

Hvordan blir du kvitt ikke-kondenserbare gasser?

Etter at et system har blitt åpnet, eller hvis gass har blitt introdusert under service, er den beste måten å fjerne ikke-kondenserbar gass på å trekke et godt vakuum, som vist på dette bildet tatt i en tidligere SkillsUSA-konkurranse.

Er oksygen en ikke-kondenserbar gass?

All gass som ikke kondenserer (skifter fra damp til væske) under normale kompresjonskjøleforhold kalles en ikke-kondenserbar gass eller NCG. Disse vil vanligvis være luft, nitrogen, karbondioksid, argon og oksygen.

Anbefalt: