Logo no.boatexistence.com

I Crater of Diamonds State Park?

Innholdsfortegnelse:

I Crater of Diamonds State Park?
I Crater of Diamonds State Park?

Video: I Crater of Diamonds State Park?

Video: I Crater of Diamonds State Park?
Video: How to find diamonds! Crater of Diamonds State Park. 2024, Kan
Anonim

Crater of Diamonds State Park er en 911 mål stor Arkansas delstatspark i Pike County, Arkansas, i USA. Parken har en 37,5 mål stor pløyd jord, verdens eneste diamantbærende område som er tilgjengelig for publikum.

Hva er oddsen for å finne en diamant i Crater of Diamonds State Park?

Fra 2016 til 2020 oppdaget besøkende 237 diamanter mens de søkte på overflaten i parken, omtrent ti prosent av alle diamanter registrert i løpet av den tiden. Mens de fleste diamanter funnet i parken veier omtrent en fjerdedel av en karat, veier den gjennomsnittlige diamanten som finnes på toppen av bakken nesten to tredjedeler av en karat!

Kan du beholde diamanter i Crater of Diamonds State Park?

Hvor kan man finne diamanter? Svaret kan overraske deg. Arkansas Crater of Diamonds State Park er et av de eneste diamantproduserende stedene i verden hvor publikum kan søke etter diamanter i deres opprinnelige vulkanske kilde. Retningslinjene her er " finders, keepers", som betyr at diamantene du finner er dine å beholde

Er arkansas-diamanter verdifulle?

Arkansas-diamanter henter omtrent ti ganger mer per karat enn sammenlignbare steiner, hovedsakelig fordi samlere verdsetter diamantenes amerikanske herkomst og unike karakter. Mange av steinene er glatte og avrundede som en dråpe glass, og de er blant de hardeste i verden.

Hvor mye koster det å gå til Crater of Diamonds State Park?

Inngangen er et dagspass, det er $10 for alderen 13 og oppover, $6 for alderen 6-12, og 5 og under er gratis. Dette er gjeldende priser som vil gjelde i hele 2020.

Anbefalt: