Logo no.boatexistence.com

Er rodney og del boy brødre?

Innholdsfortegnelse:

Er rodney og del boy brødre?
Er rodney og del boy brødre?

Video: Er rodney og del boy brødre?

Video: Er rodney og del boy brødre?
Video: Del Gets Beaten Up After Being Mistaken For Rodney | Only Fools and Horses | BBC Comedy Greats 2024, Kan
Anonim

Rodney er den yngre broren til Derek "Del Boy" Trotter. "Rodders", som han er kjærlig kjent av sin storebror, har støttet Del med alle planene hans.

Er Rodney dels halvbror?

Rodney Charlton Trotter var en karakter i Only Fools And Horses fra 1981 til 2003 og igjen i 2014. Han var den yngre halvbroren til Derek "Del Boy" Trotter og sønn av Joan Mavis Trotter og Freddie "The Frog" Robdal, på grunn av at Joan hadde et ekstra ekteskapelig forhold med Freddie i februar 1960.

Har Del Boy og Rodney samme far?

Den fremmede viser seg å være Del Boy og Rodneys far (og bestefars sønn) Reg, som hadde forlatt dem 18 år tidligere etter morens død.… Men når Reg kommer tilbake etter å ha sjekket sine egne og bestefars blodgrupper, avslører han at det faktisk er Del som har romvesenets blodgruppe.

Hvor mye eldre er Del Boy enn Rodney?

Dette etterlater tenåringen Del som familiens eneste forsørger, og passer på bestefaren og Rodney, halvbroren hans som ble født rundt tretten år etter ham (aldersforskjellen er oppgitt som tretten år i en episode, men Rodneys fødselsår er hvor som helst mellom 1958 og 1963 i henhold til forskjellige episoder).

Er Freddie the Frog Rodneys far?

Deres uhyggelige likhet etterlater både ham, resten av Trotters og publikum ikke i tvil om at Freddie er Rodneys biologiske far. Del innrømmer også at han kjente Freddie som "onkel Freddie" den gang.

Anbefalt: