Logo no.boatexistence.com

Hvorfor døde Mikey Tokyo Revengers?

Innholdsfortegnelse:

Hvorfor døde Mikey Tokyo Revengers?
Hvorfor døde Mikey Tokyo Revengers?

Video: Hvorfor døde Mikey Tokyo Revengers?

Video: Hvorfor døde Mikey Tokyo Revengers?
Video: Mikey death 😓 [ sad / edit ] Tokyo revengers #shorts #anime 2024, Kan
Anonim

How Does Mikey Die In Tokyo Revengers? Mikey innrømmet at han ikke kunne unngå å miste seg selv Mikey ber Takemichi om å myrde ham. … De vil ikke at Takemichi skal bli som dem, til tross for at de skylder Takemichi så mye, og de vil forplikte seg til Mikey.

Reddet Takemichi Mikey?

Han ber Mikey om å be om hjelp for en gangs skyld, og lover å redde ham. Berørt av Takemichis ord ber Mikey tårefullt Takemichi om å redde ham. Takemichi hopper i tid til 2008 Mens Mikey gråter, glir Takemichis grep om håndleddet, og de spenner hendene.

Hvorfor drepte Takemichi Mikey?

Selv om han fortsatte, sa Mikey at han ikke kunne stoppe fra å miste seg selv. Mikey ber Takemichi om å drepe ham Mikey husker at han prøvde å stoppe Takemichi fra å forlate Toman, men både Draken og Mitsuya mente at Takemichi burde gå, siden Mikey har valgt en voldelig vei for Toman.

Hvorfor ble Mikey onde Tokyo Revengers?

Takemichi innser at Mikeys nedstigning til det onde ikke er ekstern og ble forårsaket av at Mikey bukket under for sitt eget mørke. Kazutora dukker opp med en leder på Mikey, men Takemichi avviser det og sier at det er Mikeys ønske at han ikke skal bli funnet.

Hvem drepte Mikeys bror Tokyo Revengers?

Shinichiros død var 13. august 2003. Baji og Kazutora brøt seg inn i Shinichiros sykkelbutikk for å stjele en sykkel til Mikey, men mens han gjorde det, tok Shinichiro Baji på fersk gjerning. Uten å vite hvem Shinichiro var, skyndte Kazutora for å redde Baji ved å slå Shinichiro i hodet med en skiftenøkkel og drepte ham. Han var 23.

Anbefalt: