Logo no.boatexistence.com

Hvilken er den første dagen i uken i India?

Innholdsfortegnelse:

Hvilken er den første dagen i uken i India?
Hvilken er den første dagen i uken i India?

Video: Hvilken er den første dagen i uken i India?

Video: Hvilken er den første dagen i uken i India?
Video: ЛЮБОВЬ С ДОСТАВКОЙ НА ДОМ (2020). Романтическая комедия. Хит 2024, Kan
Anonim

I henhold til internasjonal standard ISO 8601 er mandag den første dagen i uken. Den etterfølges av tirsdag, onsdag, torsdag, fredag og lørdag. Søndag er den 7. og siste dagen i uken.

Er søndag eller mandag den første dagen i uken i India?

mandag : MånedagenMandag er den første dagen i uken i henhold til den internasjonale standarden ISO 8601, men i USA, Canada og Japan, det regnes som den andre dagen i uken. Mandag er oppk alt etter månen. Mandag kommer etter søndag og før tirsdag i vår moderne gregorianske kalender.

Hvilken er den første dagen i uken?

Mens for eksempel USA, Canada, Brasil, Japan og andre land anser søndag som den første dagen i uken, og mens uken begynner med lørdag i store deler av Midtøsten, den internasjonale ISO 8601-standarden og det meste av Europa har mandag som første dag i uken.

Er søndag den 1. eller 7. dagen?

Den internasjonale standarden ISO 8601 for representasjon av datoer og klokkeslett, sier at søndag er den syvende og siste dagen i uken.

Hvorfor er søndag den første dagen i uken?

" solens dag" ble observert til ære for solguden, Ra, sjefen for alle astrallegemer, og gjorde søndag til den første av alle dager. I jødisk tro plasserer dette søndagen som den første dagen i uken, i samsvar med skapelseseventyret, slik den kommer etter sabbaten.

Anbefalt: