Logo no.boatexistence.com

Hva er en pa i tannlegen?

Innholdsfortegnelse:

Hva er en pa i tannlegen?
Hva er en pa i tannlegen?

Video: Hva er en pa i tannlegen?

Video: Hva er en pa i tannlegen?
Video: Going From Pre-Dental to Pre-PA 2024, Juli
Anonim

A periapical (PA)røntgen refererer til et enkelt røntgenbilde som er tatt for å vise et spesifikt problemområde. Hvis du har tannverk, vil tannlegen sannsynligvis anbefale en PA-film for å se hele tannen inkludert roten.

Tjener en PA mer enn en tannlege?

Tannleger er pålagt å ha mer omfattende opplæring og tjene høyere lønn, mens legeassistenter opplever for tiden en jobbvekst som er mer enn det dobbelte av vekstraten for tannleger.

Hva er en DMD vs DDS?

DDS (Doctor of Dental Surgery) og DMD (Doctor of Medicine in Dentistry eller Doctor of Dental Medicine) er de samme gradene Tannleger som har en DMD eller DDS har samme utdanning. Det er opp til universitetene å avgjøre hvilken grad som tildeles, men begge gradene bruker samme pensumkrav.

Hva betyr PC etter tannlegens navn?

A Professional Corporation ("P. C.") er ganske enkelt et selskap for fagfolk som leger, advokater eller tannleger.

Er en lege en lege eller tannlege?

Tannleger er leger som spesialiserer seg på munnhelse De diagnostiserer og behandler sykdommer i tenner og tannkjøtt. … Leger er leger som spesialiserer seg på helse og velvære til kroppen og sinnet. Leger gjennomfører spesialopplæring for å forberede dem til å fokusere på en pasientaldersgruppe eller et bestemt kroppssystem.

Anbefalt: