Logo no.boatexistence.com

For vurdering av overvekt?

Innholdsfortegnelse:

For vurdering av overvekt?
For vurdering av overvekt?

Video: For vurdering av overvekt?

Video: For vurdering av overvekt?
Video: Смерть в отеле: Что произошло с девушкой, которую никто не знал? 2024, Kan
Anonim

Fedme og overvekt estimeres vanligvis ved hjelp av en beregning kjent som body mass index eller BMI … {Derav BMI=kg/ m2 }. I det keiserlige målesystemet beregnes BMI som kroppsvekt i pounds (lb) delt på høyden i tommer i kvadrat (i2), og resultatet multipliseres med tallet 703 til få BMI.

Hvordan vurderer du fedme?

Bruken av kroppsmasseindeks (BMI) er en tilnærming til å vurdere om en person er overvektig eller overvektig. Selv om bruken av BMI har noen ulemper, er den nyttig for å identifisere personer hvis vekt kan sette dem i fare for kroniske sykdommer.

Hva er de medisinske evalueringene gjort for pasienter med fedme?

De fem hovedtrinnene i evalueringen av fedme, som beskrevet nedenfor, er (1) en fokusert fedmerelatert historie, (2) en fysisk undersøkelse for å bestemme graden og typen av fedme, (3) vurdering av komorbide tilstander, (4) bestemmelse av kondisjonsnivå, og (5) vurdering av pasientens beredskap til å adoptere …

Hvilken medisin er best for fedme?

De mest brukte medisinene godkjent av U. S. Food and Drug Administration (FDA) for behandling av fedme inkluderer:

  • Bupropion-n altrexone (Contrave)
  • Liraglutid (Saxenda)
  • Orlistat (Alli, Xenical)
  • phentermine-topiramate (Qsymia)

Hva er den beste behandlingen for fedme?

Den beste måten å behandle fedme på er å spise et sunt, kalorifattig kosthold og trene regelmessig For å gjøre dette bør du: spise et balansert, kalorikontrollert kosthold som anbef alt av fastlegen din eller helsepersonell for vekttap (som en kostholdsekspert) bli med i en lokal vekttapgruppe.

Anbefalt: