Logo no.boatexistence.com

Hvem er ansvarlig for å kjøre et java-program?

Innholdsfortegnelse:

Hvem er ansvarlig for å kjøre et java-program?
Hvem er ansvarlig for å kjøre et java-program?

Video: Hvem er ansvarlig for å kjøre et java-program?

Video: Hvem er ansvarlig for å kjøre et java-program?
Video: Публичное собеседование: Junior Java Developer. Пример, как происходит защита проекта после курсов. 2024, Kan
Anonim

JVM står for Java Virtual Machine. Det er en abstrakt datamaskin som er ansvarlig for å kjøre Java-programmer. Når du skriver et Java-program, blir kildekoden kompilert til bytekode som er forståelig av JVM.

Hvor begynner et java-program å kjøre?

Kjøre et Java-program. button Java starter kjøring i hovedmetoden som vist i koden nedenfor (public static void main(String args)). Brødteksten i hovedmetoden er all koden mellom den første { og den siste }.

Hva er JVMs ansvar for programgjennomføring?

JVM har to hovedfunksjoner: å la Java-programmer kjøre på alle enheter eller operativsystemer (kjent som "Skriv én gang, kjør hvor som helst"-prinsippet), og for å administrere og optimalisere programminnet. … Hverdagsdefinisjon: JVM er måten vi kjører Java-programmene våre på.

Hva er execute i java?

The execute()-metoden er den mest generiske metoden du kan bruke for å utføre en SQL-setning i JDBC … Deretter opprettes en variabel k alt stmt for å holde en referanse til Uttalelsesobjekt. I try-blokken opprettes Statement-objektet med et kall til Connection-objektets createStatement()-metode.

Hva betyr JVM?

A Java virtuell maskin (JVM) er en virtuell maskin som gjør det mulig for en datamaskin å kjøre Java-programmer samt programmer skrevet på andre språk som også er kompilert til Java-bytekode.

Anbefalt: