Logo no.boatexistence.com

Ser ærverdig tinn lilla ut?

Innholdsfortegnelse:

Ser ærverdig tinn lilla ut?
Ser ærverdig tinn lilla ut?

Video: Ser ærverdig tinn lilla ut?

Video: Ser ærverdig tinn lilla ut?
Video: Красивая история о настоящей любви! Мелодрама НЕЛЮБОВЬ (Домашний). 2024, Kan
Anonim

I noen hjem begynner varme grønne gråfarger som Benjamin Moore Revere Pewter eller Edgecomb Grey å se litt lilla ut. Folk vil skylde på belysningen, men oftere er det fordi du har valgt feil farge eller feil nøytral undertone.

Hvordan ser fargen Revere Pewter ut?

Revere Pewter er verken grå eller beige; det regnes som en "greige" maling! I mørkere rom ser det mer grønt ut, i lysere rom ser det mer ut som en nøytral, varm grå.

Hva er undertonene til Revere Pewter?

Revere Pewter har en jordisk, varm undertone Noen ganger kan den bli litt gjørmete, spesielt i mørkere rom. Sammen med mange mørke møbler kan det se veldig beige ut. Revere Pewter har også en tendens til å ha en lett grønn undertone, som til tider kan være like tydelig som den sterke beige.

Hvilken farge er nær Revere Pewter?

Revere Pewter og Repose Grey er like ved at de deler den samme grønne undertonen, men sammenlignet side om side har Repose Grey en mye kjøligere, blåaktig/lilla undertone.

Er Revere Pewter i ferd med å gå av moten?

Revere Pewter var den beste fargen i mange år. Sammen med andre greige malingsfarger var den enorm på 2010-tallet, og nådde toppen rundt 2017. Og selv om den ikke er i sin storhetstid lenger, er Revere Pewter fortsatt veldig populær.

Anbefalt: