Logo no.boatexistence.com

Hva er endopelvic fascia?

Innholdsfortegnelse:

Hva er endopelvic fascia?
Hva er endopelvic fascia?

Video: Hva er endopelvic fascia?

Video: Hva er endopelvic fascia?
Video: 3D Tour of the Perineum 2024, Kan
Anonim

Mål: Endopelvic fascia er et sammenflytende opphengsapparat av kvinnelige bekkenorganer … Resultater: Endopelvic fascia har form som en semifront alt orientert skillevegg som omgir skjeden og del av livmorhalsen og deler bekkenbunnen i fremre og bakre rom.

Hvor er endopelvic fascia?

Parietal bekkenfascia, eller endopelvic fascia, dekker overflaten av korsbenet, halebenet og musklene i bekkenets sidevegger (piriformis, coccygeal) Den er fortykket over korsbenet og halebenet, der det danner et beskyttende dekke over plagsomme presakrale årer som kan blø under unøyaktig rektal mobilisering.

Hva betyr Endopelvic?

[en″do-pel´vik] i bekkenet.

Er det fascia i skjeden?

vagina er en fibromuskulær tube (fascia) dekket med vagin alt epitel (hud). Det er denne fascien som er ansvarlig for integriteten og vaginalveggens styrke. Fascia er støttesystemet til skjeden. Denne fascien er forhøyet og suspendert og festet til muskler og leddbånd i bekkenet.

Hva er pubocervical fascia?

Den pubocervikale fascia er blitt beskrevet som som strekker seg fra symfysen langs den fremre skjedeveggen for å blande seg med fascien som omgir livmorhalsen Den er kontinuerlig later alt med pubococcygeus og også suspendert til arcus tendineus i bekkenfascien.

Anbefalt: