Logo no.boatexistence.com

Døde ray i det lovede aldri-land?

Innholdsfortegnelse:

Døde ray i det lovede aldri-land?
Døde ray i det lovede aldri-land?

Video: Døde ray i det lovede aldri-land?

Video: Døde ray i det lovede aldri-land?
Video: Золотая орда и Римская церковь. Католическая колонизация. 2024, Kan
Anonim

Når Emma finner ut Ray er i live, omfavner Emma ham gråtende. Helt siden de rømte fra Grace Field House har Ray og Emma jobbet sammen og hjulpet hverandre i alt, og Ray har vært en hjelp i planene hennes.

Lever Ray i det lovede aldri-land?

Han ble drevet til selvmord via selvtenning og gjorde det villig for å hjelpe til med flukten. Imidlertid avslører han også for Emma at han ikke kom til å gå ned som storfe, og han ville dø som et egoistisk menneske. Hans lille nøling med å kaste livet sitt stammer fra fortiden hans.

Hvilken episode dør Ray?

Fans trenger ikke vente lenge for å finne ut hva som skjer med Ray. I episoden 16. desember, som har tittelen " Shockwave", står Rays forsvinning i sentrum.

Dør Ray og Norman i det lovede Neverland?

I The Promised Neverland-mangaen er det 44 kapitler mellom Normans offer og avsløringen at han faktisk er i live Det er ytterligere 44 kapitler før han gjenforenes med Ray og Emma. I animeen er Norman bare fraværende i syv episoder, noe som undergraver mye av den følelsesmessige vekten av denne avsløringen og gjenforeningen.

Hva skjedde med Rays øre lovet Neverland?

Mamma oppdager at Emma kuttet det venstre øret, og tenker tilbake på hva barna hadde på seg før hun forlot huset som forårsaket brannen. Hvert barn er trygt ute, og vi kan se Ray med et håndkle på venstre øre, som antyder at han også kuttet det venstre øret og la det i spisestuen for å lure mamma.

Anbefalt: