Logo no.boatexistence.com

Kan du kjøpe sylteagurk?

Innholdsfortegnelse:

Kan du kjøpe sylteagurk?
Kan du kjøpe sylteagurk?

Video: Kan du kjøpe sylteagurk?

Video: Kan du kjøpe sylteagurk?
Video: Automatisk pakkemaskin for sylteagurk, veiefylling, achaar veiefyllerforsegler etiketteringslokk 2024, Kan
Anonim

Hvis denne nyheten gir deg en åpenbaring av sylteagurkjuice, bra: Du kan til og med kjøpe rett sylteagurkjuice i en gallon-absolutt ingen irriterende sylteagurk inkludert. Den Texas-baserte sylteagurkspesialisten Best Maid, en sylteagurk-institusjon siden 1926, selger mange av dine typiske sylteagurkprodukter.

Kan du kjøpe sylteagurk å drikke?

Du kan også kjøpe kommersielt tilberedt sylteagurk som markedsføres som sportsdrikker De koster mer enn å drikke det som er igjen i sylteagurkkrukken når all sylteagurk er borte. Fordelen er at du ved å lese ernæringsetiketten vet hva du får i hver porsjon.

Er butikkkjøpt sylteagurkjuice bra for deg?

Pickle juice kan inneholde store mengder laktobacillus, en av flere sunne tarmbakterier. Denne bakterien er en av mange probiotika, som er gunstig for din generelle helse. De fleste kommersielt tilgjengelige sylteagurkjuice har imidlertid blitt pasteurisert, noe som betyr at bakteriene den en gang inneholdt nå er inaktive.

Hva kan jeg erstatte sylteagurkjuice?

Agurker dynkes i en blanding av eddik, urter og krydder, som gir en syrlig smak til sylteagurk og sylteagurk. Siden pickle juice er primært eddik, er eddik en verdig erstatning hvis du ikke har noen hendig. Mange av de helsemessige fordelene til dillsurkjuice kan tilskrives eddik.

Kan det skade deg å drikke sylteagurk?

Selv om sylteagurkjuice kan gi en rekke helsemessige fordeler, er det noen potensielle risikoer ved å drikke for mye av denne juicen, for eksempel magesmerter, oppblåsthet, mulig nyreskade og forhøyet blodtrykk.

Anbefalt: