Logo no.boatexistence.com

Skal jeg selge alle handelsvarene mine?

Innholdsfortegnelse:

Skal jeg selge alle handelsvarene mine?
Skal jeg selge alle handelsvarene mine?

Video: Skal jeg selge alle handelsvarene mine?

Video: Skal jeg selge alle handelsvarene mine?
Video: JEG SKAL SELGE ALLE BILENE MINE ? *ENGLISH SUB* 2024, Juli
Anonim

Du kan også kjøpe forskjellige fester og håndverksmaterialer. Når du velger "Selg"- alternativet, er det et valg om å "selge alle handelsvarer." Disse gjenstandene er kun verdifulle for å tjene drachmae, valutaen i spillet. Med mindre du virkelig har vondt for penger, bør du aldri selge utstyr, men bør i stedet demontere det.

Er det bedre å selge eller demontere i Assassin's Creed Odyssey?

Demonter våpen, ikke selg dem

Når du fullfører hoved- og sideoppdrag, og tar ned en haug med fiender, vil du få tonnevis med penger uansett. Så med mindre du virkelig er blakk, det er bedre å demontere utstyret ditt fra spillmenyen for ressurser.

Hva gjør du med handelsvarer?

Handelsvarer brukes for å gjøre belønninger brukbare utenfor havner, inkludert scrimshaws, Tetsu, Death Lotus og Seasingers utstyr. De aktuelle handelsvarene kan også brukes til å reparere overlegne versjoner av utstyrssettene, i stedet for å bruke mynter.

Skal du selge handelsvarer i AC Valhalla?

Ikke glem å selge pyntegjenstander og uønskede runer også. Du kan raskt selge alle pyntegjenstandene dine samtidig når du snakker med en leverandør - pyntegjenstander er bare i spillet for salg, så ikke bekymre deg for å bli kvitt noe nyttig - men det er verdt å gå gjennom runene dine.

Skal jeg selge Miltos AC Odyssey?

Selg dem de er mye verdt! Å ja bare selg dem. Det er faktisk hensikten med den sidequesten og de andre på Keos – å tjene penger slik at du kan betale Xenia.

Anbefalt: