Logo no.boatexistence.com

Kan kroneforlengelse gjøres med seler?

Innholdsfortegnelse:

Kan kroneforlengelse gjøres med seler?
Kan kroneforlengelse gjøres med seler?

Video: Kan kroneforlengelse gjøres med seler?

Video: Kan kroneforlengelse gjøres med seler?
Video: Melinda's Smile Makeover: Braces, Crown Lengthening and Veneers 2024, Kan
Anonim

Mange individer fullfører sin kjeveortopedisk behandling og har ideelt plasserte tenner, men når de smiler legger de merke til korte tenner eller overflødig tannkjøttvev "gummy smil". Kosmetisk kroneforlengelse er en enkel prosedyre som kan gjøres for å forsterke smilene til disse pasientene.

Hva kan gå g alt med kroneforlengelse?

Infeksjon er mest sannsynlig den største bekymringen etter enhver kroneforlengende behandling. Tannlegen din kan foreskrive deg et antibiotika for å forhindre eller behandle infeksjon etter operasjonen. Blødning er ofte en annen bekymring som må overvåkes og håndteres nøye.

Påvirker kroner tannregulering?

Kortopedisk behandling bør ikke påvirke annet tannarbeid så lenge kronen, fineren eller fyllingen er forsvarlig intakt og sunn, og så lenge kjeveortopeden din har den nødvendige ferdigheten og erfaring for å administrere behandlingen din.

Kan tannregulering rette ut kroner?

Hvis du allerede har kroner fra tidligere tannbehandling, men du nå har bestemt deg for at du ønsker å rette tennene, kan du fortsatt ha tannregulering Når det gjelder tradisjonelle metallskinner, brakettene vil bare bli festet til kronene med en annen type lim enn de er med naturlige tenner.

Svekker kroneforlengelse tennene?

Hvis en del av en tann mangler eller hvis forråtningen er for dyp, brukes kroneforlengelse for å gjenskape den nødvendige mengden eksponerte tann, slik at at gjenopprettende tannprosedyrer ikke svekkes eller faller av.

Anbefalt: