Logo no.boatexistence.com

Er vann med smak bra for deg?

Innholdsfortegnelse:

Er vann med smak bra for deg?
Er vann med smak bra for deg?

Video: Er vann med smak bra for deg?

Video: Er vann med smak bra for deg?
Video: Marcus & Martinus - Elektrisk (Official Music Video) ft. Katastrofe 2024, Kan
Anonim

Smaksatt vann kan være et sunt tillegg til kjøleskapet eller kjøleren. Mange mennesker drikker dem i stedet for brus og andre sukkerholdige drikker, som ofte inneholder overflødige kalorier og liten eller ingen næringsverdi (1).

Er vann med smak like bra for deg som vanlig vann?

Vi kan verifisere: Eksperten vår sier at smaksatt vann er en tilstrekkelig erstatning for vanlig H2O «Hvis du ikke skal drikke vann fra springen fordi det er kjedelig, men du vil drikke et sukkerfritt enten ikke-kullsyreholdig eller kullsyreholdig naturlig vann alternativ, da er det sunnere enn ingen vann i det hele tatt.»

Hva er dårlig med vann med smak?

Når du tilsetter kullsyre i vann med smak, får du en en-to-punch av surhet. En studie fra 2007 i International Journal of Pediatric Dentistry konkluderte med at sprudlende vann med smak, noen med en pH så lav som 2,7, har samme etsende potensial som appelsinjuice.

Er det OK å drikke vann med smak?

Unngå drikke med høy fruktose maissirup og vanlig sukker. Med kullsyreholdig vann med smak er kunstig smakstilsetning OK, men det anbefales å begrense overskudd av kunstige søtningsmidler, som aspartam eller Splenda. Igjen, disse kan være bedre enn vanlig brus, men flere studier må gjøres på disse søtstoffene.

Er vann med smak dårlig for nyrene dine?

Med vann med smak, kan de små flaskene også inneholde altfor mye natrium, sukker eller kunstige søtningsmidler til å være sunne for noen som sliter med nyresykdom. Den gode nyheten er at hjemmelaget vann med smak er noe av det enkleste du kan lage.

Anbefalt: