Logo no.boatexistence.com

Hva er noen klorfrie blekemidler?

Innholdsfortegnelse:

Hva er noen klorfrie blekemidler?
Hva er noen klorfrie blekemidler?

Video: Hva er noen klorfrie blekemidler?

Video: Hva er noen klorfrie blekemidler?
Video: Mixing acetylene and chlorine is a bad idea. 2024, Kan
Anonim

Noen merker som produserer ikke-klorblekemidler inkluderer Clorox, Seventh Generation og Oxyclean. Clorox lager også et av de mest populære klorblekemidlene, og det kan være lett å blande sammen, så les etikettene nøye.

Er Clorox blekemiddel ikke-klorblekemiddel?

Det korte svaret på spørsmålet ditt er YES ! Vår Clorox 2® Stain Remover & Color Booster har hydrogenperoksid som sin aktive ingrediens og er i klassen oksygen, fargesikker (eller ikke-klorin) blekemiddel.

Er OxiClean det samme som ikke-klorblekemiddel?

Oxygen blekemiddel (som OxiClean) er et alternativ til klorblekemiddel, og det er trygt for mange stoffer. Du kan bruke den til å fjerne flekker på farger, så vel som hvite. Den inneholder ikke skumle kjemikalier, og den vil ikke ødelegge de fleste stoffer – men du bør unngå å bruke den på silke eller lær.

Er ikke-klorblekemiddel bare hydrogenperoksid?

Hydrogenperoxide er et ikke-klorblekemiddel. Tilsett 1/2 kopp hydrogenperoksid sammen med det vanlige vaskemiddelet ditt.

Er Domestos et blekemiddel uten klor?

Domestos er et britisk merke av husholdningsrengjøringsserier som inneholder blekemiddel (primært natriumhypokloritt NaOCl). … Domestos (og Chlorox, i hovedsak en 10–25 % løsning av natriumhypokloritt) inneholder 100 000 ppm (10 %) av den aktive komponenten, tilgjengelig klor; mange andre blekemidler inneholder 50 000 eller mindre.

Anbefalt: