Logo no.boatexistence.com

På forespørsel eller etter forespørsel?

Innholdsfortegnelse:

På forespørsel eller etter forespørsel?
På forespørsel eller etter forespørsel?

Video: På forespørsel eller etter forespørsel?

Video: På forespørsel eller etter forespørsel?
Video: Forespørsel - Funksjonsdrøfting 1c, vendepunkter ved dobbelderivasjon 2024, Kan
Anonim

Både "i henhold til din forespørsel" og "i henhold til din forespørsel" er grammatisk korrekte og mye brukt i skriftlig engelsk. Hva er dette? "I henhold til din forespørsel" kan virke ganske gammeldags for noen. Å bruke noe sånt som «som du ba om» er en mer moderne måte å si «i henhold til forespørselen din» og høres kanskje mindre «krevende ut».

Er forespørselen din riktig?

"I henhold til din forespørsel" høres formelt og grammatisk feil, selv om det har vært brukt i virksomheten i mange år. Dens tid har kommet og gått. Bytt i stedet med «Som du ba om», som sier det samme på en mye mer tilgjengelig og enkel måte.

Hva betyr på deres forespørsel?

Ved å bli bedt om å gjøre noe, som i På min forespørsel vil de flytte oss til et annet rom, eller jeg snakker på hans anmodning.

Er det på forespørsel eller på forespørsel?

På forespørsel og på forespørsel er funksjonelt identiske-Jeg reduserer alltid "på" til bare "på" når jeg ser det, og jeg har aldri vært borti et tilfelle der Jeg følte at det hadde noen som helst innvirkning på meningen.

Er det forespørsel fra eller forespørsel fra?

Hvis du vil bruke "en forespørsel" (enhver forespørsel), må du bruke " a request from". Hvis du bruker "forespørselen til ", snakker du om én forespørsel.

Anbefalt: