Vil zurich zr13 lese overføringskoder?

Innholdsfortegnelse:

Vil zurich zr13 lese overføringskoder?
Vil zurich zr13 lese overføringskoder?

Video: Vil zurich zr13 lese overføringskoder?

Video: Vil zurich zr13 lese overføringskoder?
Video: Test a Throttle Position Sensor using a Multimeter or OBD II Scanner • Cars Simplified 2024, Oktober
Anonim

Det er den eneste Zürich-leseren som kan diagnostisere og slette SRS-koder og lys, og den er utstyrt med FixAssist®, som diagnostiserer feilkoden kjøretøyet ditt opplever og gir mest sannsynlige løsninger for reparasjon, hentet fra kjøretøyprodusentens feltdatabase i sanntid.

Vil en OBD2-skanner lese overføringskoder?

Ikke alle OBD2-skannere kan lese overføringsfeilkoder. Virkeligheten er grunnleggende OBD2-skanneverktøy kan bare skanne og lese motorfeilkoder Hvis kontrollampen utløses av et problem med girkassen, må du koble til et annet skanneverktøy for å lese feilkoden.

Vil en kodeleser oppdage overføringsproblemer?

En overføringskodeleser kan hjelpe før overføringsproblemer blir et stort problem. Som de vanligste feilkodene kommer fra overføringen av kjøretøyet ditt. Med et overføringsdiagnoseverktøy vil sende deg en eventuell feilkode.

Er Zürich-kodelesere noen gode?

5.0 av 5 stjerner GREAT OBD II-leser - TILBAKESTILLER Ford Battery Control Module.! Har fin skjerm for alle OBD-avlesningene. Imidlertid, i motsetning til de fleste andre OBD-kodelesere; denne leseren tilbakestiller batterikontrollmodulen når du bytter ut batteriet.

KAN OBD2 lese overføringstemperatur?

Jepp, du kan få overføringstemperaturen med OBD2 bluetooth-adapteren og Torque Pro.

Anbefalt: