Logo no.boatexistence.com

Vil luke keary spille for nsw?

Innholdsfortegnelse:

Vil luke keary spille for nsw?
Vil luke keary spille for nsw?

Video: Vil luke keary spille for nsw?

Video: Vil luke keary spille for nsw?
Video: 𝒆𝒗𝒊𝒍 2024, Kan
Anonim

Luke Keary får sin sjanse med Blues i årets serie. Keary er det perfekte eksempelet. Under de gjeldende reglene kvalifiserer Keary teknisk for NSW, men han bør ikke tvinges til å spille for Blues, slik det har skjedd, hvis fødestedet hans gjør ham til en ekte kandidat til å spille for Queensland.

Er Luke Keary i NSW?

Queensland-trener Wayne Bennett har veid inn i Origin-kvalifiserings-'shemozzle'et som vil se Ipswich-fødte Luke Keary debutere NSW i Adelaide onsdag kveld. Superstjernen Roosters fem-åttende flyttet til Sydney da han var 11 og kvalifiserer seg til Blues under gjeldende regler.

Er Luke Keary NSW eller QLD?

Keary ble født i Ipswich, Queensland, Australia, og er av irsk avstamning og vokste opp i forstaden Raceview og gikk på St. Mary's Primary School i Ipswich. Han spilte junior rugby league for Ipswich Brothers. I en alder av 10 flyttet Keary til Sydney med familien.

Er Luke Keary ute denne sesongen?

The Roosters vil være uten stjernespilleren Luke Keary i resten av sesongen etter at det ble bekreftet at han brakk ACL i fredagskveldens tap mot Souths.

Hva skjedde Luke Keary?

29-åringen har vært på sidelinjen siden runde tre etter at han led en ACL-skade mot South Sydney Rabbitohs. Det betyr at han har vært i stand til å se på mens NRL introduserte ediktet om å sende spillere til sin-bin for head-high kontakt.

Should Luke Keary play for NSW?

Should Luke Keary play for NSW?
Should Luke Keary play for NSW?
17 relaterte spørsmål funnet

Anbefalt: