Logo no.boatexistence.com

Hvilken kompetanse forventes av beed- og bsed-kandidater?

Innholdsfortegnelse:

Hvilken kompetanse forventes av beed- og bsed-kandidater?
Hvilken kompetanse forventes av beed- og bsed-kandidater?

Video: Hvilken kompetanse forventes av beed- og bsed-kandidater?

Video: Hvilken kompetanse forventes av beed- og bsed-kandidater?
Video: Top Competencies That Employers Look For In Candidates - Top Soft Skills 2024, Kan
Anonim

Kandidater i BEEd og BSEd må:  Ha grunnleggende og høyere nivå leseferdighet. Ha en dyp og prinsipiell forståelse av læringsprosessene og lærerens rolle. Ha en dyp og prinsipiell forståelse av hvordan pedagogiske prosesser henger sammen med andre prosesser. 6.

Hva er målene med læreplanen for BEEd og BSEd?

BEEd- og BSEd-gradene er lærerutdanningsprogrammer som forbereder fremtidige lærere i grunnopplæringen på grunnskole- og ungdomstrinnet BEEd er utviklet for å møte behovene til profesjonelle lærere for grunnskolen utdanningsskoler, hvem som er generalister og som kan undervise på tvers av de ulike læringsområdene.

Hva er de 4 kompetansene lærerne bør ha?

Fire grupperinger av disse kompetansene kan hjelpe med å organisere og enkelt for lærere det de trenger å mestre for å maksimere ytelsen: klasseromsledelse, undervisningslevering, formativ vurdering og personlig kompetanse.

Hva kreves for kompetanser hos læreren i høyere utdanning?

Kompetanse er kravene til en kompetansebasert lærerutdanning, som inkluderer '~, kunnskap, ferdigheter og verdier lærereleven må demonstrere for vellykket 'gjennomføring av lærerutdanningsprogrammet (Houstan 1987).

Hva er læreplanen til BEEd?

Curriculum Description

The BEEd er et undergraduate lærerutdanningsprogram utviklet for å forberede individer som har tenkt å undervise på grunnskolenivå Det har som mål å utvikle svært motiverte og kompetente lærere med spesialisering i innhold og pedagogikk for grunnopplæringen.

Anbefalt: