Logo no.boatexistence.com

Hvor farlig er Recife Brasil?

Innholdsfortegnelse:

Hvor farlig er Recife Brasil?
Hvor farlig er Recife Brasil?

Video: Hvor farlig er Recife Brasil?

Video: Hvor farlig er Recife Brasil?
Video: 🇧🇷 Quão perigosas são as ruas do Recife? [4K] caminhada pelo centro da cidade. Ресифи, ЧП, Бразилия 2024, Kan
Anonim

Recife har en høy kriminalitetsrate med svært høye tilfeller av gjengvold, så reisende bør alltid være på vakt mot omgivelsene. Selv når du er i områder med høy turisme. Småkriminelle som ranere og lommetyver opererer over hele byen, og til og med organisert svindel er vanlig.

Hvor farlig er Recife?

Recife er en veldig usikker by, sannsynligvis en av de mest forræderske i Brasil. Kriminalitetsraten her er veldig høy. Hovedproblemene er voldelige forbrytelser som overfall og væpnet ran, høye nivåer av korrupsjon og narkotikasmugling. Ran på gater og busser er relativt vanlig.

Er Brasil farlig for turister?

Generelt sett er Brasil relativt trygt for besøkende og turister. Scenariene som involverer turister involverer vanligvis ikke-voldelig lommetyveri eller ran, men i de fleste tilfeller møter turister vanligvis ikke disse problemene.

Er Recife verdt et besøk?

Recife er den nest største byen i det nordøstlige Brasil, og bortsett fra en liten, men ganske historisk kjerne, det er egentlig ikke verdt et besøk, i hvert fall ikke sammenlignet med Salvador eller São Luis. … Den tidligere nederlandske byen ble omdøpt til Recife, etter de lange korallrevene som truer havnen.

Er Recife Brasil fattig?

Det er omtrent 60 tusen familier i Recife som ikke har et hus å bo i eller bor under utrygge og prekære forhold. Selv om Nord-Øst-regionen i Brasil er en av de fattigste i landet, er Recife satt til å bli en av de rikeste byene i verden.

Anbefalt: