Logo no.boatexistence.com

Er figo kjæledyrforsikring tilgjengelig i Canada?

Innholdsfortegnelse:

Er figo kjæledyrforsikring tilgjengelig i Canada?
Er figo kjæledyrforsikring tilgjengelig i Canada?

Video: Er figo kjæledyrforsikring tilgjengelig i Canada?

Video: Er figo kjæledyrforsikring tilgjengelig i Canada?
Video: Figo Pet Insurance Saves $700K a Year 2024, Kan
Anonim

Figo selger kjæledyrforsikring for katter og hunder med dekning i USA, Canada og Puerto Rico. Du kan velge tre årlige grensenivåer: en Essential Plan med en årlig grense på USD 5 000, Preferred Plan med en årlig grense på USD 10 000 og en ubegrenset plan med ubegrenset fordelsdekning.

Kan du få kjæledyrforsikring i Canada?

Det er flere dyrforsikringsselskaper i Canada. Selv om premiene deres kan variere litt, tilbyr de alle lignende dekning for kjæledyr. Her er noen kanadiske kjæledyrforsikringsselskaper og en kort beskrivelse av dekning på et middels plan, som er det vanligste.

Hva er ventetiden for Figo kjæledyrforsikring?

Som med de fleste kjæledyrforsikringer, begynner ikke dekningen umiddelbart etter at du har registrert deg hos Figo. Ventetidene er likevel relativt korte for bransjen: kun én dag for skader og 14 dager for sykdommer. Vær oppmerksom på at enkelte ortopediske tilstander kan ha seks måneders ventetid.

Hva koster Figo kjæledyrforsikring?

Hvor mye koster Figo? Figo sier at planene deres er i gjennomsnitt omtrent $1,50 per dag. En prøve månedlig premie for å dekke hunden din er $22,15, mens katteforsikring er priset høyere (det eneste selskapet vi vurderte der dette er tilfellet) til et gjennomsnitt på $23,40 per måned.

Finnes det hundeforsikring i Canada?

Petsecure Pet Insurance Petsecure ble grunnlagt i 1989 og er en ledende leverandør av kjæledyrforsikring i Canada og er heleid og drevet i Canada. Petsecure tilbyr sine kunder fire plan alternativer å velge mellom, som er Secure 1, 2, 3 og 4.

Anbefalt: