Logo no.boatexistence.com

Er fredsliljer syrekjære?

Innholdsfortegnelse:

Er fredsliljer syrekjære?
Er fredsliljer syrekjære?

Video: Er fredsliljer syrekjære?

Video: Er fredsliljer syrekjære?
Video: ТОТ САМЫЙ САЛАТ, который СТОИТ ПРИГОТОВИТЬ! ОЧЕНЬ ВКУСНЫЙ, ХРУСТЯЩИЙ САЛАТ. 2024, Kan
Anonim

I hvilken pH-verdi trives Peace Lilies? Fredsliljer vokser best i sure jordforhold, innenfor pH-områdene 5,8-6,5.

Hva er den beste gjødselen for fredslilje?

Når det gjelder å gjødsle en fredslilje, er enhver god kvalitet, vannløselig stueplantegjødsel greit. Se etter et produkt med et balansert forhold, for eksempel 20-20-20, fortynnet til en halv eller en fjerdedel styrke. Sørg for å vanne etter mating av fredsliljen din for å fordele gjødselen jevnt rundt røttene.

Hvilken pH liker fredsliljer?

Som med de fleste landskapsplanter, liker de en lett sur jord som vokser innenfor et pH-område på mellom 5,0 og 6,5 Hvis jordsurheten er over pH-verdien på 7.0, kan en syredannende gjødsel være av verdi siden den vanligvis inneholder mindre næringsstoffer som ofte ikke er tilgjengelige ved disse høyere pH-nivåene.

Skal jeg gjødsle fredsliljen min?

Fredsliljer er ikke tunge matere, så gjødsle bare av og til. For å oppmuntre til vår- og sommervekst, gjødsles hver 6. uke eller så med en balansert stueplantegjødsel som starter på senvinteren Fredsliljer er en tropisk plante, så hold dem i temperaturer over 60°F (16°F) °C) og vekk fra kalde, trekkfulle vinduer.

Liker fredsliljer å bli sprayet?

Fredsliljer trives i de høye fuktighetsnivåene i tropene, så i tillegg til å vanne jorden, bør du regelmessig dugge liljen din med en sprayflaske for å gjenskape den fuktige luften i regnskogen.

Anbefalt: