Logo no.boatexistence.com

Kan spellbinder dies brukes med sizzix?

Innholdsfortegnelse:

Kan spellbinder dies brukes med sizzix?
Kan spellbinder dies brukes med sizzix?

Video: Kan spellbinder dies brukes med sizzix?

Video: Kan spellbinder dies brukes med sizzix?
Video: YouTube Special #17-37 Spellbinder Dies!! Dies for Sale. 2024, Kan
Anonim

The Sizzix® Adapter tillater kutting av Spellbinders™-matriser med Sidekick™ & Tag-a-Long™, men dette er begrenset til de fleste Spellbinders™-fonter eller Mystery Dør på grunn av den begrensede størrelsen på Sizzix®-adapteren. Sidekick™ og Tag-a-Long™ tillater ikke preging av Spellbinders™-matriser.

What dies Kan du bruke med Sizzix big shot?

Big Shot-maskinen og den medfølgende formen eller mappen, er laget for bruk med Sizzix-produktbiblioteket, inkludert Bigz, Thinlits, Framelits, Textured Impressions, Texture Fades og Impresslits-preging Mapper, med unntak av stanser og pregemapper som er bredere enn 6” (A5).

Kan du bruke noen dies med Sizzix?

Som en tommelfingerregel, alt som kan klippes med en saks kan klippes av Sizzix Bigz and Originals dies. Du kan finne de nøyaktige materialene ved å bruke vår materialkompatibilitetstabell.

Hvilke dies er kompatible med Sizzix sidekick?

Side-Order dies og mapper er alle kompatible med Sidekick-maskinen og med CGull Mini.

Hvilken er bedre Sizzix eller Spellbinder?

En annen grunn til at Spellbinders Platinum Die Cutting and Embossing-maskinen er bedre enn Sizzix-maskinene, er at Spellbinders Platinum kommer med den brune pregematten og den lilla pregeplaten for kutting og preging etsede matriser (riktignok den lille versjonen) og pregingsmapper.

Anbefalt: