Logo no.boatexistence.com

Kan schæferhunder bo i leiligheter?

Innholdsfortegnelse:

Kan schæferhunder bo i leiligheter?
Kan schæferhunder bo i leiligheter?

Video: Kan schæferhunder bo i leiligheter?

Video: Kan schæferhunder bo i leiligheter?
Video: Can German Shepherds Live in Apartments? 2024, Kan
Anonim

Ja, Schäferhunder kan bo i leiligheter så lenge eieren er ansvarlig og girhunden sine grunnleggende behov. … Med det sagt, er det ting du bør vurdere når du bestemmer deg for å ta med en schæferhund til en leilighet. Å holde store energiske hunder på små rom koker ned til eierens ledelse.

Kan schæferhunder være innendørshunder?

Schäferhunden er lykkeligst å bo innendørs med familien, men med tilgang til en stor, inngjerdet hage, hvor de kan brenne av noe av sin naturlige energi. Du kan finne hunder av nesten alle raser, inkludert tyske hyrder, fra ditt lokale krisesenter eller rasespesifikk redning.

Er det grusomt å ha en hund i en leilighet?

Stor eller liten, mange hunder er komfortable med å bo i leiligheter, men det er fortsatt tiltak som eierne deres bør ta hver dag for å holde dem glade og sunne. En hunds størrelse og energinivå kan skape problemer for eiere som bor i små rom, men det betyr ikke at man skal oppdra en hund det er umulig

Trenger en schæfer mye plass?

German Shepherds trenger minst 4000 kvadratfot med hageplass, noe som gir dem nok plass til å løpe og fange en ball. Selv om de er store høyenergihunder, med mye planlegging og hardt arbeid, kan de fortsatt bo i mindre hjem eller leiligheter så lenge deres daglige behov blir dekket.

Hvorfor forbyr leiligheter tyske hyrder?

Som jeg nevnte, er hunderaser vanligvis forbudt fordi de blir sett på som aggressive, men noen raser kan også begrenses bare fordi de anses for store eller sterke.

Anbefalt: