Er zucker sjelden i acnh?

Innholdsfortegnelse:

Er zucker sjelden i acnh?
Er zucker sjelden i acnh?

Video: Er zucker sjelden i acnh?

Video: Er zucker sjelden i acnh?
Video: СКУМБРИЯ вкуснее КРАСНОЙ РЫБЫ. РЕЦЕПТ за КОПЕЙКИ. Мурманское САЛО. 2024, September
Anonim

Blekkspruter er de sjeldne landsbyboere i ACNH Som det fremgår av denne listen, er blekksprut den sjeldneste arten i Animal Crossing: New Horizons med bare tre representanter: Marina, Octavian, og Zucker.

Hvor populær er Zucker Animal Crossing?

Likevel har han blitt en fanfavoritt siden han ble introdusert i Animal Crossing: New Leaf i 2012. Kjent for sin bedårende slagord, "bloop", er Zucker den femte mest søkte landsbybeboeren av fans.

Er Zucker en god landsbyboer?

Som en lat landsbyboer, vil Zucker være vennlig og lett å omgås på grunn av sin avslappede livsstil. … Han vil også komme godt overens med vanlige, peppy, selvtilfredse og søsterlige landsbyboere, og noen ganger grinete landsbyboere, men kan fra tid til annen irritere snotne landsbyboere som er uenige i den late livsstilen.

Hva er oddsen for å få Zucker i ACNH?

Ved å følge denne formelen er sjansen for å finne, la oss si Zucker, sjansene (1/35)(1/3)=1/105 sjanse (forutsatt at det er der er ingen andre blekkspruter på øya din) Det er nesten 1 % sjanse sammenlignet med Raymonds/alle andre katters sjanse på 1/805. Du kan bruke denne formelen på alle andre arter for å finne basisoddsene deres.

Hva er den sjeldneste ACNL-landsbyboeren?

Animal Crossing: New Horizons: 15 sjeldneste vanlige landsbyboere, rangert som

  1. 1 Marina.
  2. 2 Merengue. …
  3. 3 Coco. …
  4. 4 Tia. …
  5. 5 Lolly. …
  6. 6 Goldie. …
  7. 7 Skye. …
  8. 8 Gayle. …

Anbefalt: