Logo no.boatexistence.com

Er veien som fører til ødeleggelse?

Innholdsfortegnelse:

Er veien som fører til ødeleggelse?
Er veien som fører til ødeleggelse?

Video: Er veien som fører til ødeleggelse?

Video: Er veien som fører til ødeleggelse?
Video: 🔺-⚔️ The Road to Your Own Destruction starts with disrespect to your enemy. 2024, Kan
Anonim

som fører til ødeleggelse, og det er mange som går inn der: The World English Bible oversetter passasjen som: Gå inn av den trange porten; for bred er porten og bred er porten. vei som fører til ødeleggelse, og mange er de som går inn på den.

Hva sier Bibelen om den smale veien?

I King James-versjonen av Bibelen lyder teksten: For trang er porten, og smal er veien, som . leder til liv, og det er få som finner det.

Hva sier Bibelen om veien til himmelen?

Det er en sti som fører til himmelen, men som reisen på tusen miles, så også reisen til himmelen – vi må ta det første skrittet.… Jesus lærte om veien til himmelen og evig liv, “porten er smal og veien er hard som fører til livet, og det er få som finner den (Matteus 7:14) «

Gjør mot menn det du vil at menn skal gjøre mot deg?

gjør også dere mot dem: for dette er loven og profetene. The World English Bible oversetter passasjen som: Derfor hva enn du ønsker at mennesker skal gjøre mot deg, du. skal også gjøre med dem; for dette er loven og profetene.

Hva betyr en smal sti?

adj. 1 liten i bredden, spesielt. i forhold til lengden. 2 begrenset i rekkevidde eller omfang. 3 begrenset i utsikter; mangler vidde av visjon.

Anbefalt: