Logo no.boatexistence.com

Kan du være allergisk mot tinn(II)fluorid?

Innholdsfortegnelse:

Kan du være allergisk mot tinn(II)fluorid?
Kan du være allergisk mot tinn(II)fluorid?

Video: Kan du være allergisk mot tinn(II)fluorid?

Video: Kan du være allergisk mot tinn(II)fluorid?
Video: 11 признаков того, что в ваш дом проникла нечистая сила 2024, Kan
Anonim

En veldig alvorlig allergisk reaksjon på dette stoffet er sjelden. Men søk øyeblikkelig legehjelp hvis du merker noen symptomer på en alvorlig allergisk reaksjon, inkludert: utslett, kløe/hevelse (spesielt i ansikt/tunge/hals), alvorlig svimmelhet, pusteproblemer.

Kan du være allergisk mot fluor?

Hvis du har fluorallergi, kan det gjøre deg syk. Men å ha en fluorallergi er ganske sjelden, og for de som har det, kan det være en mild til alvorlig reaksjon og må behandles umiddelbart.

Kan tinn(II)fluorid forårsake følsomhet?

Sensitivitet for termiske stimuli ble vurdert før den første påføringen og deretter med 2, 4, 8 og 16 ukers intervaller etter den første påføringen. Resultatene indikerte forsøkspersoner som brukte 0,4 % tinn(II)fluoridgelen, rapporterte betydelig mindre følsomhet i løpet av fire til åtte ukers periode.

Hvordan ser en fluorallergi ut?

Symptomer på fluorallergi

Symptomene som vises kan variere fra kvalme, inkludert oppkast og følelsen av urolig mage, fysisk og mental tretthet, som kan manifestere seg i muskelsmerter og hodepine.

Kan du være allergisk mot fluorbehandling hos tannlegen?

Fortell legen/tannlegen din umiddelbart hvis tennene dine blir flekker eller groper. Dette er ofte et resultat av for mye fluor. En svært alvorlig allergisk reaksjon på dette legemidlet er usannsynlig, men søk øyeblikkelig legehjelp hvis det oppstår.

Anbefalt: