Logo no.boatexistence.com

Hvor er lackawanna college?

Innholdsfortegnelse:

Hvor er lackawanna college?
Hvor er lackawanna college?

Video: Hvor er lackawanna college?

Video: Hvor er lackawanna college?
Video: Virtual Tour - Surgical Technologist - Community Care College 2024, Kan
Anonim

Lackawanna College er en privat høyskole i Scranton, Pennsylvania. Den har også satellittsentre i Hazleton, Hawley, Sunbury, Towanda og Tunkhannock, samt et miljøopplæringssenter i Covington Township.

Hva er Lackawanna College kjent for?

Lackawanna er en privat høyskole som ligger i Scranton, Pennsylvania. … Lackawanna-akseptraten er 100 %. Populære hovedfag inkluderer Police and Criminal Science, Business, and Liberal Arts and Humanities Lackawanna-alumner uteksamineres 32 % av studentene og tjener en startlønn på $25 500.

Er Lackawanna College 2 eller 4 år?

Akademisk informasjon

Lackawanna College tilbyr over 30 forskjellige grader og sertifiseringer innen en rekke felt som vil forberede deg for suksess i den moderne arbeidsstyrken. Vi er en åpen påmelding, fireårig høyskole med et vell av muligheter for studenter.

Hvilken divisjon er Lackawanna?

Lackawanna College Falcons er lokalisert i Scranton, PA, og fotballprogrammet konkurrerer i Northeast Football Conference (NEFC)-konferansen.

Hvilket fylke er Lackawanna College?

Our Lake Region Center er den eneste høyskolen i Wayne County som tilbyr bachelorgrader. Dette toppmoderne senteret okkuperer hele toppetasjen i en historisk silkefabrikk og tilbyr en rekke bachelor- og tilknyttede grader.

Anbefalt: