Logo no.boatexistence.com

Kan du se nordlys i lulea?

Innholdsfortegnelse:

Kan du se nordlys i lulea?
Kan du se nordlys i lulea?

Video: Kan du se nordlys i lulea?

Video: Kan du se nordlys i lulea?
Video: Vil du se udsigten fra toppen af en havmølle i 360°? Trailer 2024, Kan
Anonim

Om høsten og vinteren er nordlyset i Luleå, Sverige best sett i Svensk Lappland, i den nordlige regionen. … Velg å se nordlyset med luksusminibuss, hundeslede eller snøscooter for å se nordlyset rundt Luleå. De fleste nattturer inkluderer varm drikke og vanligvis noe å spise.

Er september en god tid for å se nordlys?

Den beste tiden å se nordlyset er på mørke, klare netter i vintermånedene og nær en nymåne. Vanligvis er fra september til april de beste seermånedene.

Hvilken tid på året er best å se nordlyset i Sverige?

Ideelt sett er den beste tiden å se nordlyset mellom september og slutten av mars, selv om vi har sett dem så tidlig som i slutten av august. Lysene kan komme når som helst når det er mørkt, men de beste tidene ser ut til å være mellom 21.00 og 02.00.

Hvor kan jeg se nordlys i september?

Alaska er et av de beste stedene i verden for å se det mystiske nordlyset, og den beste tiden for å få et glimt er i den beste visningssesongen mellom september og mars.

Er november bra for nordlys?

November og desember gir lange, mørke vinternetter som skaper en perfekt mulighet til å se nordlyset. I polarsirkelen kan det komme betydelige mengder snø rundt denne tiden av året, noe som uunngåelig betyr noen perioder med skydekke.

Anbefalt: