Logo no.boatexistence.com

Bør du bruke undertøy med leggings?

Innholdsfortegnelse:

Bør du bruke undertøy med leggings?
Bør du bruke undertøy med leggings?

Video: Bør du bruke undertøy med leggings?

Video: Bør du bruke undertøy med leggings?
Video: ЛЮБОВЬ С ДОСТАВКОЙ НА ДОМ (2020). Романтическая комедия. Хит 2024, Kan
Anonim

"Bare husk at gjær og bakterier trives i et varmt og fuktig miljø," sier Dr. Sherry. "Så lenge treningsklærne dine har innebygde truser eller liner med spesielt antibakterielt stoff som kan absorbere den ekstra svetten, bør du ha det fint å la undertøyene være hjemme. "

Hvilket undertøy bruker du med leggings?

Hvilke kvaliteter av undertøy er best for leggings?

  • Material. Bomull er klassisk av en grunn, men mesh og til og med litt blonder gir også pusteevne, nøkkelen når buksene du legger over dem sitter tettsittende. …
  • Synlighet. …
  • Undertøysstil. …
  • Thong. …
  • Bikini. …
  • Hipster.

Skal du bruke undertøy med Lululemon-leggings?

Skal du bruke undertøy med lululemon yogabukser? Det samme med andre yogabukser, valget om å bruke undertøy under Lululemon yogabukser er opp til deg.

Bruker du undertøy med leggings når du trener?

Helseeksperter har forskjellige meninger om hvorvidt det er greit å trene uten undertøy eller ikke, men generelt sett, det virker greit å bære det til leggings hvis du følger noen få sikkerhetstiltak.

Kan du bruke gymleggings uten undertøy?

Helsemessig er det definitivt OK, sier hun. Nøkkelen er å sørge for at buksene dine er laget av pustende materiale; bomull eller noe som er annonsert som "svettetransporterende" bør gjøre susen. Noen merker med sportsklær legger nå til og med en liten ekstra firkant av bomullsmateriale i skrittet på treningsleggings for dette formålet.

Anbefalt: